De tijd zal het leren

johan-marcel-carlo

Geboren uit vriendschap

Als vrienden bij elkaar komen en het leven delen, onder het genot van een biertje, ontstaat er verbinding. Dat gebeurt ook als eigenaren Johan, Marcel en Carlo (de brouwer) bij elkaar komen om een gezamenlijke vriend te helpen aan een inkomen, omdat zijn baan op de tocht staat. Die baan is niet verloren gegaan, maar het idee om een brouwerij te beginnen is geboren onder het genot van een van Carlo’s zelf gebrouwen biertjes.

FBF_3315 – kopie

Carlo’s favoriete blondje

Met de hulp van zakenvrienden en investeerders ziet Hert Bier in 2014 het levenslicht. In juli van dat jaar wordt met het recept van Carlo’s favoriete blondje het eerste Hert Bier gebrouwen. De verrassend lekkere tripel krijgt de naam Zwaar Leven en er wordt gekozen om een lijn van Levensbieren te ontwikkelen.

houten-kratje-hert-bier

Een houten kratje Hert Bier aan het stuur…

In 2015 organiseren de drie vrienden een eerste bijeenkomst voor ‘De vriendenclub van Hert Bier. Dit is ook meteen de start van de samenwerking met de houtwerkplaats van Zorgboerderij Grensverleggende Talenten. Na een avondje genieten van een best wel zware tripel gaan de aanwezige vrienden na de bijeenkomst naar huis met een houten kratje Hert Bier aan het stuur. Het verhaal gaat dat iedereen die avond - bewust of onbewust - uiteindelijk veilig thuis is aangekomen…

2016-hert-bier

Waar zouden we zijn zonder onze vrienden…

Tijdens een bijeenkomst in de Salentein in Nijkerk worden certificaten uitgegeven en kan het plan om een eigen brouwinstallatie aan te schaffen echt in gang gezet worden.

hert-bier-pand-2017

Een eigen huis

De brouwinstallatie kan in een eigen brouwhuis geplaatst worden. Op 1 januari van 2017 krijgen de vrienden namelijk de sleutel van een eigen pand in Putten. In september van dat jaar rolt het eerste Hert Bier van de band in de Puttense brouwerij.

herbier-supermarkt

Durf te leven!

Na een aantal jaren succesvol te zijn gegroeid in horeca en speciaalzaken wordt een dag na de aankondiging van de lockdown in Nederland gekozen voor een nieuwe strategie. Met het wegvallen van grootste deel van de omzet (horeca) kiezen de ondernemende vrienden er voor om het team juist uit te breiden en vergroten hiermee via supermark en online verkoop. De rondleiding wordt met succes gedigitaliseerd en het aantal supermarkten dat Hert Bier verkoopt groeit van onze eerste supermarkt in Putten naar ruim 20 in de regio. De omzet blijft door deze strategie ook dit jaar groeien.

282179667_128233409868604_7675596651129014687_n

We proudly present Dutch Life

Het Leventhema wordt internationaal vertaald in het label Dutch Life. Dutch Life – gebrouwen volgens het recept van Carlo’s favoriete blondje - wordt succesvol gelanceerd in een hotel dichtbij Schiphol en komt los van Hert Bier op eigen benen te staan. Daarmee wordt de ambitie meteen duidelijk. De komende jaren zal het doel zijn om de toeristen in Nederland en de bierliefhebbers in het buitenland kennis te laten maken met ‘Gezelligheid in a bottle’.

biertje-getapt

Heel Holland Hert Bier

Om beter aan te sluiten bij ons inmiddels landelijk bereik wordt gekozen voor een nieuwe huisstijl en lanceren we deze nieuwe website. We blijven doorgroeien en wat ons betreft is het een kwestie van geduld tot heel Holland Hert Bier drinkt…

Leven en werken doe je samen. Al vanaf het begin voelen wij ons verbonden met de deelnemers van zorgboerderij Grensverleggende Talenten (SGVT) in Putten. Deze collega’s van SGVT verrichten belangrijk werk voor en in de brouwerij. Al onze houten relatiegeschenken en bierkasten voor de retail, worden gemaakt in hun timmerwerkplaats.

Actief meewerken
De jongeren en volwassenen met een stoornis in het autistisch spectrum of een verstandelijke beperking pakken onze geschenkverpakkingen in en werken ook actief mee in de brouwerij. Onder professionele begeleiding vullen zij onze bieren af. Hun nauwkeurigheid is erg belangrijk in dit proces en ze doen dit werk met veel plezier. Winst voor beide partijen! We zijn dan ook erg trots op deze samenwerking!

levensles

Met vrienden is het leven leuker!

kevein-hertbier-22

Kevin Nieuwendijk

Salesmanager

jeffrey-hert-bier-232

Jeffrey Leunenberg

Accountmanager

Als je wilt genieten van het leven, moet je er in durven te investeren toch? Zo is het bij Hert Bier in ieder geval wel begonnen. Daar waar we investeerden in vriendschap, ontstond de brouwerij. Omdat we onze investeerders zien als vrienden, organiseren met regelmaat bijeenkomsten waarin we onder het genot van een van onze bieren bijpraten over de ontwikkelingen en samen genieten van het leven. Wil je ook investeren in het leven in de brouwerij tegen aantrekkelijke rente?

Vrienden / certificaathouders

Onze vrienden en certificaathouders ondersteunen ons al vanaf dag één en zijn vandaag de dag nog steeds belangrijke ambassadeurs van Hert Bier. Speciaal voor deze trouwe groep vrienden van het eerste uur organiseren we bijeenkomsten waarin we met elkaar ‘Ff bijtanken’. Onder het genot van een hapje en een drankje en muziek tappen we samen een biertje uit een van de lager-tanks en proosten we met elkaar op het leven.

team-picture
dubbel_combi
Neem contact op