ONZE BIEREN


Onze bieren worden gebrouwen, verkocht en gedronken op de Veluwe. In september 2014 zijn we gestart met ons tripel bier “ZWAAR LEVEN’. Sinds maart 2015 is ook het blond bier “DORPS LEVEN” verkrijgbaar. Daarna kwam ons heerlijke bockbier “WILD LEVEN” op de markt. Als laatste ons amber bier “LANG ZAL ZE LEVEN” en ons smaakvolle dubbel “DUBBEL LEVEN”.

We houden u op de hoogte!

 

Dorps Leven – Blond Bier

 

 6,5%

Een mooi ‘doordrinkbaar’ blond bier van gerstmout en tarwemout. 
De zoetfrisse smaak wordt verkregen door het gebruik van Puttense honing en sinaasappelschillen.\

 

 

 

 

Zwaar Leven – Tripel Bier

 7,7%

Een goudgeel gekleurde Tripel van 7,7% met een mooie bitterheid. Naast de moutsoorten geeft de Puttense honing, koriander en sinaasappel dit bier de karakteristieke smaak met een bijzondere prettige afdronk.

 

 

 

Wild Leven – Bock Bier

 

6,5%

Een bockbier gebrouwen uit donkere moutsoorten. De smaak is iets zoetig met een prachtige moutsmaak door gebrande mout. Smaakvol tot ver in de winter door een vleugje kruidnagel.

 

 

 

 

  Lang zal ze Leven – Amber Bier

7,2%

Lang zal ze Leven – Amber Bier (nu verkrijgbaar)
Een heerlijk Amber bier met een karakteristieke smaak. Een aroma van geroosterde mout, met een iets frisbittere afdronk. Eigenlijk onze topper, die het zeker goed zal doen als verjaardagscadeau.

 

 

 

Nieuw Leven – Weizen Bier

 5,3%

Nieuw Leven – Weizen Bier
Dit troebele zure en fruitige weizen bier geeft u telkens een beleving van een zomers terras. De troebelheid van tar- wemout en het kruidige karakter van de gist bezorgen u het nieuwe levensgevoel.

 

 

 

 

 

Dubbel Leven – Dubbel Bier

6,5%

Dubbel Leven – Dubbel Bier
Onze dubbel heeft een licht zoetige smaak. Door het gebruik van chocolademout krijgt het z’n roodbruine kleur. Na de dronk beleef je een zacht mondgevoel met een lange droge afdronk. Een prachtig bier om bij weg te dromen.

 

 

Mooi Leven – Premium bier

5,0%

Mooi Leven – Premium Bier
Ons bier mag je met recht een pils noemen. Toegankelijk en toch karaktervol, met een eigenzinnige hopsmaak die precies de juiste hoeveelheid bitterheid heeft.  Een pure dorstlesser. Om samen te proosten op een Mooi Leven.